Diensten

‚Äč

 • Betonvloer polijsten

  Renovatie van versleten betonvloeren

  Albano Vloertechniek renoveert uw versleten betonvloer via een structurele en diepgaande combinatie van slijpen, impregneren en polijsten.

  Wij geven uw betonvloer naar wens een uitstraling in mat tot hoogglans uitvoering met een sterke antislip en uiterst lage onderhoudskosten. U verdient uw investering zeer snel weer terug! Voor direct contact 06 11 31 84 33

  Slijpconcepten

  Lees meer
 • Vloer egaliseren

  Na het verwijderen van de bestaande vloer is het meestal noodzakelijk om de basisvloer te egaliseren. Egaliseren betekent het uitvlakken van een ruwe of ongelijke basisvloer. Deze vloermortels zijn te verkrijgen in verschillende kwaliteiten voor diverse doeleinden. Afhankelijk van de toepassing kunnen we de vloer zeer snel leg klaar opleveren.

  Lees meer
 • Vloer verwijderen

  Albano Vloertechniek kan u ook diensten verlenen in het verwijderen van vloeren bijvoorbeeld na waterschade en brandschade. Voor vrijwel elke situatie verwijderen wij nagenoeg alle soorten vloerbedekkingen indien nodig incl. het verwijderen van lijmresten. Albano Vloertechniek verwijderen de volgende vloeren:

  Lees meer
 • Betonvloer schuren

  Er zijn veel vloeroplossingen mogelijk voor het bewerken van de basisvloer, Albano Vloertechniek maakt het mogelijk. Voor direct contact 06 11 31 84 33

  Lees meer